2016-11-06

12 napos blogger kihívás: 5. nap


12 napos blogger kihívás: 5. nap

5. nap: Kedvenceid az elmúlt egy hónapban

Az októberi hónap úgy elment, mint annak a rendje és nem is nagyon fogtam fel. Ilyenkor már általában a karácsonyon szokott forogni az agyam, mivel nálunk nagy a család és össze kell szervezni, hogy mikor kinél eszünk, iszunk, ajándékozunk. Mégis most megpróbálom összeszedni az elmúlt hónapban mi is volt a kedvenc olvasmányom, dalom, tevékenységem, filmem.

Kedvenc könyvem: Vivien Holloway: Tolvajok kézikönyve nyerte el ezt a díjat. Lesz róla értékelés is, de akkor az összes részt egy bejegyzésben fogom írni. Mivel sajnos a Winie történeteknek az a nagy és egyetlen hibája, hogy rövid! Egyébként nagyon feldobta a napom a Langton család. Kicsit zizisek, kicsit zűrösek, de a lényeg, hogy számukra a család az első és legfontosabb. Ezt imádom benne a legjobban!

Kedvenc dal: már egy ideje nagy kedvenc, de mivel a múlt hónapban nem nagyon találtam ennél jobban így Sia: The Greatest című dalára esett a választásom. Nagyon messze áll tőlem egyébként ez a stílus, mivel én grunge,és rock műfajú zenéket hallgatok, mint például: Nirvana, Skillet, Alvin és a mókusok, és ehhez hasonlók. Mégis annyira megfogott ez a zene, talán magával a mondanivalójával, hogy nem nagyon tudok róla lekattanni.


Kedvenc történés: minden nap van valami, ami különlegessé teszi a napot, hisz a két fiam gondoskodik erről. Most mégsem hozzájuk köthető ez a kedvenc, mivel most magamra fogok gondolni. A múlt hónapban pedig, amit a legjobban szerettem csinálni, hogy elindítottam a blogom. Vagyis, hogy elkezdtem megtervezni és AniTiger, a Hagyjatok!Olvasok! bloggerinájának segítségével létre is jött!

Kedvenc film: viszonylag kevés időnk van arra, hogy leüljünk és megnézzünk egy filmet Férjjel ez mégis októberben valami csoda folyamán össze is jött. Általában, ha itthoni mozit tartunk, akkor valami mesefilmet nézünk meg a gyerekekkel, most azonban csak Férjjel néztük meg a Nagyfater elszabadult című filmet. Nagyon sokat nevettünk rajta, pedig engem nem szoktak megnevettetni az ilyen pajzán beállítottságú filmek. Ez azonban kivétel, mert könnyesre röhögtük magunkat. Mindenkinek ajánlom, aki még nem látta, hogy mindenképp nézze meg!



Nos, ennyi lenne az október havi kedvencek listája, remélem pár dolog felkeltette az érdeklődéseket, és Ti is megnézitek, meghallgatjátok, elolvassátok!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése