2016-11-08

12. napos blogger kihívás – 7. nap



12. napos blogger kihívás – 7. nap


7. nap: A jelenlegi 3 kedvenc dalod

Ez túl nehéz kérdés, mivel a zene a második szenvedélyem az olvasás mellett. Így elég sok kedvencem van, de főleg inkább régebbi zenék, mert mostanában nem nagyon követem nyomon a kedvenc zenészeim dalait. Most mégis 3 különböző stílusú kedvenc dalt szeretnék Nektek megmutatni, fogadjátok és hallgassátok szeretettel!
1.      A mostani abszolút kedvenc, Sia egyik száma a The Greatest. Nagyon sok erőt ad ez a dal, annyira sok pozitív energia van benne, hogy napjában többször meghallgatom és a nap mantrám is ez szokott lenni: Don’t give up, I won’t give up.

2.     A másik nagy kedvenc, bár ez egy régebbi dal, egy Nirvana dal a Breed. Mostanában ismerkedtem meg a Nirvanával, persze előtte is ismertem az ismertebb számait, mégis mostanában merültem el a diszkográfiájába. Erre pedig az nemrég olvasott Egyszerű dal című az oka.

3.     A harmadik pedig legyen egy magyar, amit nagyon szeretek hallgatni, mikor egy kicsit magamba szeretnék lenni a gondolataimmal. Ez a nóta pedig Ágnes Vanilla egyik József Attila vers feldolgozása, a Miért hagytál el, hogyha kívánsz?






0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése