2018-02-24

Bemutatkozik a MybooKz doboz



Sziasztok!
Képzeljétek el, újabb csapat jelentkezik, akik könyves meglepetésdobozt készítenek a hazai olvasóknak. Ők pedig a MybooKz. Csakhogy ők egy kicsit másabbak, mint az eddigiek. Az a megtiszteltetés ért, hogy felkértek egy együttműködésre, én pedig ujjongva fogadtam el. Ennek köszönhetően olvashatjátok most ezt a kis bemutatkozást a MybooKz dobozokról, hogy mire is számíthattok a jövőben a csapattól. Na, de hadd térjek a lényegre, amire már mindenki kíváncsi!

Mit tartalmaz a csomag?
„A MybooKz könyves doboz, minimum 2db könyvet rejt. Annyiban megcsavartuk a dolgokat, hogy a két könyvnek a kategóriáját Te választhatod ki, kizárva így az olyan könyveket, amelyek nem érdekelnek. Természetesen meg is oszthatod a dobozt, az egyik könyvet magadnak a másikat gyermekednek, barátodnak, családtagnak. A hat kategória közül kettőt választhatsz, persze minden hónapban választhatsz másik kategóriát. A könyvek kizárólag friss kiadások, 45 napon belül jelentek meg, hogy remélhetőleg még ne legyenek ott a polcodon. Minden könyv mellé különleges személyes ajándék is jár.”
Írja a MybooKz az ismertető mail-ben. Szerintem ez elég kecsegtető. Most pedig lássuk a kategóriákat.

A kategóriák:
🎁 Gyerekkönyvek 3-7 évig
🎁 Gyerekkönyvek 8-12 évig
🎁 Young Adult
🎁 Non-Fiction (ismeretterjesztő, igaz történetek)
🎁 Women’s Fiction (könnyed csajos témák, romantika)
🎁 Misztikus (fantasy, sci-fi, krimi)

Itt viszont még nem ért véget a történet, mivel ez a doboz megkapta a prémium jelzőt. Hogy mitől? Ettől:
„A könyvek különlegesen válogatott minőségi kiadványok. Természetesen, a könyvek mellet meglepetéseknek is marad hely. Mivel a meglepetés az meglepetés, annyit árulhatunk, el lesznek az olvasáshoz használható hasznos dolgok. E mellet magyar kézművesek egyedi termékei fogjátok megtalálni, kizárólag kiváló minőségű, prémium különlegességek kapnak helyet, legyen az valami finomság, akár kozmetikum, dísztárgy. A kézműves termékek nem csak minták, hanem teljes értékű ajándékok! Igyekszünk olyan meglepetéseket a dobozba rakni, amelyek nem nehezen beszerezhető ritka termékek, valódi prémium értékeket képviselnek.
Fontosnak tarjuk kiemelni, hogy számunkra igen fontos a doboz fenntarthatósága, ezért úgy gondoltuk a környezetvédelmet és az újrahasznosíthatóságot tartjuk szem előtt. A MybooKz doboza és tartalma minél kisebb mértékben hagyjon nyomot a természetben ezért újrahasznosítható és teljesen természetes anyagokból készül! Reméljük, abban mind egyetértünk, földünk csak egy van és támogassuk együtt azt az elvet, hogy vigyáznunk kell rá.”

Egyéb tudnivalók, vagyis hol, mikor rendelhetőek a dobozok:
➼ megrendelni majd a weboldalon tudjátok, minden hónapban 1-15 között a következő havi dobozt;
 elérhető lesz 1, 3, és 6 havi dobozrendelés is;
 az első dobozt bloggerek és vloggerek fogják bemutatni;
 a MybooKz csapatát megtaláljátok a Facebookon ITT, ahol érdemes őket figyelni az újabb információkért;
 a weblapjukon pedig már elindult az előregisztáció ITT. Azok között, akik feliratkoznak, 3 doboz kerül kisorsolásra. Fontos: az előregisztráció nem kötelez senkit vásárlásra!

Sajnos pontos árat még nem tudok a dobozokhoz, de a csapat a későbbiekben a Facebookon, illetve a honlapon is biztos vagyok benne, hogy értesíteni fog Titeket. Többek között ezért is érdemes követni, és feliratkozni, hogy minél hamarabb eljussanak hozzátok ezek a hírek.
Mindenesetre a többi információ elég jól hangzik, igaz? Főleg az a 3 ingyen doboz, amit ki fognak sorsolni. Engem már nagyon felcsigázott, és alig várom, hogy kézhez kapjam az tesztcsomagot, és jól megmondjam róla a tutit. Bízom benne, hogy ezután az ismertető után nem fogok benne csalódni. Bár tudom, hogy az még teszt lesz, de azért valljuk be, hogy ez fogja eldönteni, hogy mi lesz a csapat további sorsa. Viszont tényleg nagy reményeket fűzök hozzájuk, hiszen több olyan kategóriából is lehet választani, ami kedves a szívemnek, és ez a kategóriás dolog fogott meg engem e legjobban.
Nosza, hajrá Mindenkinek, cuppanjatok rájuk, hátha pont Ti lesztek a szerencsések, akik hozzájuthattok az ingyen dobozokhoz!
A képek a MybooKz Facebook oldaláról származnak.

4 megjegyzés:

  1. azt hiszem, ez elnyerte "a hét legjobb híre" díjat. :D

    VálaszTörlés
  2. És lehet ugyanazt a kategóriát választani mindkét könyvre? Tehát mondjuk egy dobozban lehet két különböző YA köny például? ��

    VálaszTörlés